Incurajarea initiativei copiilor si accentul pe dezvoltarea fizica si alimentatia sanatoasa sunt doar cateva dintre demersurile care garanteaza o dezvoltare armonioasa.

Credem cu tarie ca disciplina prin blandete si intelegere este cea mai eficienta, iar relatia cu copiii se bazeaza pe dragoste, incredere si comunicare.

 Se pune accent pe dezvoltarea capacitatii de interactionare si de comunicare. In acest stadiu, activitatile sunt initiate atat de educatoare, cat si de copii.

In clasa mare crestem numarul de activitati comune, urmarind si pregatirea pentru scoala, in acelasi mediu cald si stimulativ.

Gradinita Bonjour Bebe este universul fermecat unde copilul dumneavoastra va intalni un mediu prietenos , familial , unde va fi incurajat sa se dezvolte sanatos in timp ce creativitatea , inteligenta si imaginatia ii vor fi stimulate cu ajutorul metodelor  instructiv -educative.

In cadrul gradinitei noastre se vor desfasura  o serie de activitati si tehnici de predare -invatate, jocuri educationale bazate pe cele mai recente cercetari in domeniu . Cu ajutorul acesor metode copilul tau va explora lumea , viata , natura si stiinta intr-un mod creativ si interactiv calatorind prin urmatoarele domenii experimentale unde principalii eroii sunt jocul si aventura.

 

-Domeniul stiintelor

- activitati matematice

- elemente de logica

- stiintele naturii

- elemente de biologie

Domeniul  artelor

 

-educatie plastica

-educatiu muzicala.

Domeniul limba si comunicare

- educarea limbajului

- abilitati de comunicare.

-Domeniul psiha- motric

- educatie fizica elemente de dans.

Activitati optionale -limba engleza  -limba franceza  dans -  cursuri T.I.C -Teatru -Dezvoltare  personala -Pictura .Activitati extracuriculare-vizite la muzee, teatru de papusi parcuri etc.